Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Wandtegels woonkamer

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 426

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Reprise Perla gris decor
  € 29,95
  2-3 weken levertijd
 2. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Friso
  € 34,95
  1-3 werkdagen levertijd
 3. Cerdisa Blackboard Ash
  Cerdisa Blackboard Ash
  € 39,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Taupe Decor
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Taupe
  € 23,50
  1-3 werkdagen levertijd
 6. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Snow
  € 23,50
  1-3 werkdagen levertijd
 7. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Pearl
  € 23,50
  1-3 werkdagen levertijd
 8. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Grey Decor
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 426

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De muren in je woonkamer zijn erg belangrijk. Wandtegels voor je woonkamer zorgen voor een unieke uitstraling. Veelal worden geen wandtegels toegepast en kiest men ervoor om de muren te verven. Wanneer je wandtegels in je woonkamer plaatst is dit erg apart maar ook erg fraai. Wij hebben diverse scherp geprijsde en kwalitatieve tegels in ons assortiment. Waar je ook voor kiest, bij Tegels33 heb je het allemaal. Bekijk ons aanbod en maak een keuze!

Wandtegels woonkamer; Wat dacht je van steenstrips?

Wil jij wandtegels woonkamer plaatsen? Wat dacht je van steenstrips? Steenstrips zijn erg mooi en zorgen voor een warme sfeer binnen je woonkamer. Wij raden je aan om de steenstrips te plaatsen aan één muurzijde. Dit zorgt voor een mooi eindresultaat waar al het aandacht naar de steenstrips gaat. Zorg er wel voor dat deze muurzijde aangekleed worden met een tv of een kachel en andere decoratie om de look compleet af te maken. Ben je overtuigd en wil jij de steenstrips gaan plaatsen? Bekijk onze verschillende varianten en beslis welke jij binnenkort gaat plaatsen in je woonkamer. Mocht je met enige vragen zitten, helpen we je graag, neem contact op met onze klantenservice. Bekijk ook eens onze wandtegels badkamer en wandtegels keuken.

Vergeet niet de snijverlies mee te tellen

Wanneer je tegels gaat plaatsen, ga je te maken hebben met snijverlies. Bij een normale ruimte met recht geplaatste tegels kun je rekening houden met snijverlies van ongeveer 10%. Bij ons is het niet nodig om de snijverlies zelf te berekenen, je kunt gewoon de optie ‘snijverlies’ aanvinken en dan wordt het vanzelf voor je berekent. Denk je dat je meer snijverlies nodig hebt? Dat zou goed kunnen. Neem contact op met onze klantenservice die je graag hierover informeert.

Waarom Tegels33?

Kiezen voor Tegels33 heeft vele voordelen. Wanneer je voor ons kiest ben je verzekerd van de laagste prijs van je tegels. Daarnaast is ons aanbod erg uitgebreid en bieden wij vele A-merken tegels aan zoals EnergieKer, Supergres en nog veel meer. Door onze jarenlange ervaring in de tegels branche kunnen wij je optimaal - op maat - adviseren over de beste tegels voor jouw situatie. Voor inspiratie en advies kun je langskomen in onze showroom te Venlo, daar staan we 6 dagen per week voor je klaar. Bestel jij binnenkort jouw nieuwe tegels bij ons?