Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Wandtegels toilet

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Rooster  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Rooster  Lijst 

Wil jij wandtegels voor je toilet bestellen? Doe dit dan bij Tegels33! Wij zijn dé specialist als het aankomt op wandtegels. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van diverse wandtegels voor je toilet. Ga jij voor de standaard witte wandtegels of is een andere wandtegel meer iets voor jou? Bekijk bijvoorbeeld onze natuursteen wandtegels, portugese wandtegels en keramische wandtegels. Welke wandtegels voor je toilet ga jij binnenkort plaatsen? Waar je ook voor kiest, bestel deze bij Tegels33.nl!

Wandtegels toilet; wat is de ideale formaat?

Wanneer je wandtegels voor je toilet gaat plaatsen, wil je dat deze in verhouding staan met de grootte van je toilet. Heb je een kleine wc kamer tot ongeveer 5-6 m² dan is het aan te raden om de wc tegels 10x10 of 20x20 wandtegels te plaatsen. Deze tegels zijn ideaal voor de kleinere ruimtes en dus ook goed toe te passen in je toilet. Heb je een grotere toilet dan kun je kiezen voor een grotere formaat of de rechthoekige (30x60 wandtegels) tegels te plaatsen. Welke wandtegels toilet je ook besluit te kiezen, bij ons ben je verzekerd van de perfect prijs/kwaliteit verhouding. Heb je advies op maat nodig? Twijfel niet om ons eens te contacteren. Je kunt met ons bellen, live chatten, e-mailen of je kunt ervoor kiezen om langs te komen in onze showroom, waar je ook nog eens ons assortiment kunt bekijken.

Merken in het assortiment van Tegels33

In ons assortiment zul je vele verschillende merken tegenkomen. Zo zijn de wandtegels in meer dan 20 merken te verkrijgen. De populairste merken als het aankomt op wandtegels zijn de EnergieKer, Fanal en Marca Corona tegels. Deze merken zijn ook nog eens de populairste merken op de tegelmarkt. Zo heb je ook een ruim aanbod vloertegels en keramisch parket van deze merken. Zoek jij naar een specifieke merk? Filter dan aan de linkerkant op merk. Wanneer je klikt op een merk, zul je alleen producten zien van de door jouw geselecteerde merk. Ga jij binnenkort wandtegels bestellen bij Tegels33?