Steenstrips

Zien als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

9 Items

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ga jij binnenkort steenstrips van Tegels33 bestellen? Bij ons heb je een uitgebreid aanbod van steenstrips. Verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en soorten. Tegels33 garandeert je altijd 1ste keus topkwaliteit steenstrips tegen de laagste prijs. Wil je informatie of advies over de steenstrips? Neem dan even contact op met ons. Wij adviseren en helpen je graag met al je vragen omtrent de steenstrips. Weet jij al welke steenstrips jij gaat bestellen?

Steenstrips al binnen 1-3 werkdagen in huis!

Heb jij snel steenstrips nodig? Bij Tegels33 ben je verzekerd van een snelle levering. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, en wij hebben het op voorraad, kun je binnen 1-3 werkdagen de steenstrips verwachten. Natuurlijk nemen wij van te voren contact met je op om een afspraak te maken voor levering. Wil je de steenstrips komen ophalen? Dan kan dit misschien al dezelfde dag. Neem van te voren contact op met onze klantenservice om dit af te stemmen. Wegens vrachtwagens die langskomen en strakke planningen in onze magazijn, is het soms niet mogelijk om dezelfde dag op te halen. Ga jij jouw steenstrips laten leveren of kom je deze afhalen bij ons? Maak je keuze en bestel je steenstrips bij Tegels33.nl.

Durf te combineren

Wanneer je de tegel strips gaat plaatsen, durf dan ook te combineren. Wanneer je bijvoorbeeld keramische wandtegels combineert met de strips, leg je de nuance op de strips, wat zorgt voor een verfijnde eindresultaat. Ook kun je voor andere combinatie wandtegels gaan. Ons advies is, wees zo creatief mogelijk en creëer een eindresultaat waar jij blij van wordt. Vergeet niet dat, als je vloertegels gaat leggen, deze samengaan met de wandtegels. Je wilt natuurlijk een geheel verwezenlijken. Voor advies en inspiratie raden we je zeker aan om onze showroom te bezoeken. Daar kun onze steenstrips bekijken en tot een conclusie komen.