Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Portugese wandtegels

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Rooster  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Rooster  Lijst 

Ons aanbod van Portugese wandtegels zijn erg scherp geprijsd. Je vindt de Portugese wandtegels tegen de laagste prijs online bij ons. Daarnaast zijn het natuurlijk 1ste keus tegels en leveren wij de tegels, mits in voorraad, binnen 1-3 werkdagen bij je in huis. Wil je meer weten over onze Portugese wandtegels dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag met het vinden van de juiste wandtegels!

Portugese wandtegels, authentieke en rustgevende uitstraling

Wil jij een authentieke en rustgevende sfeer creëren? Dan zijn de Portugese wandtegels zeker aan te raden. Met deze tegels creëer je een uitstekende sfeer in je gewenste ruimte. Portugese wandtegels worden vooral toegepast als badkamer of keuken wandtegels. In de keuken worden de tegels meestal tegen de wand van het aanrecht geplaatst. Natuurlijk kun je de Portugese wandtegels overal plaatsen waar jij wilt. Wees creatief en pas de Portugese tegels toe! Wil je advies of inspiratie opdoen? Overweeg dan ook om onze showroom te bezoeken. Daar staan we je graag te woord en kun je ons assortiment tegels bekijken en je laten inspireren. Onze showroom is 6 dagen per week geopend en is te bezoeken zonder afspraak. Kom jij binnenkort onze showroom bezoeken?

Wij leveren door heel Benelux en Duitsland

Wij zijn gevestigd in Venlo (Limburg), maar wij leveren overal! Zo kun je niet alleen in Nederland jouw gewenste wand of vloertegels ontvangen, maar ook in België, Duitsland en Luxemburg leveren je bestelling graag! Voor de buitenlandse bestellingen gelden dezelfde levertijden. Wel betaal je voor levering in het buitenland €20 extra verzendkosten. Daarnaast kun je ook je bestelling geleverd krijgen in overige Europese landen. Twijfel niet om eens contact op te nemen met onze klantenservice, zij informeren je graag over levering buiten de genoteerde landen. Waar ga jij binnenkort jouw bestelling van Tegels33 laten leveren?