Keramische wandtegels

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 382

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Wandtegels keramisch wit glans 25x40
  Wandtegels Wit Mat
  € 13,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Wandtegels keramisch wit mat gerectificeerd 30x60
  Wandtegels Wit Glans
  € 13,95
  Op aanvraag levertijd
 3. Edimax Astor Belgica
  Edimax Astor Belgica
  € 64,95
  2-3 weken levertijd
 4. FAP Ceramiche Nux White
  FAP Ceramiche Nux White
  € 43,95
  2-3 weken levertijd
 5. FAP Ceramiche Nux Beige
  FAP Ceramiche Nux Beige
  € 43,95
  2-3 weken levertijd
 6. FAP Ceramiche Nux Grey
  FAP Ceramiche Nux Grey
  € 43,95
  2-3 weken levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 382

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keramische wandtegels worden al jaren voornamelijk toegepast in de badkamer, toiletruimte of keuken. De witte wandtegels zijn hierbij de meest toegepaste variant welke toegepast worden door zowel de woningbouw als de utiliteitsgebouwen. Hoofdzakelijk worden de witte wandtegels toegepast wegens de voordelige prijsstelling, onderhoudsgemak en tijdloze uitstraling. Wij bieden een divers assortiment aan op het gebied van afmetingen, kleurstellingen, oppervlakte en type tot maar liefs een afmeting van 33x100 centimeter en dat voor slechts € 24,95 incl. BTW per m². Welke variant kies jij uit voor je badkamer of keuken? Maak snel je keuze en bestel het snel en eenvoudig online op Tegels33.nl.

Wandtegels keramisch; bestel online op Tegels33.nl!

Veel tegelmerken zijn tegenwoordig te leveren in verschillende maatvoeringen, waardoor het assortiment vaak toe te passen is op zowel de vloer als op de wand. Grotere maatvoeringen zijn hierdoor geen uitzonderingen meer. Zo worden de tegels 60x60 en 45x45 steeds vaker voor de wand van de badkamer gebruikt. Dit is tevens te herleiden doordat keramische wandstroken en zelfs de witte wandtegels verkrijgbaar zijn in grotere afmetingen zoals bijvoorbeeld 33 x 100 centimeter. Bekijk onze wandtegels 30x60, wandtegels 10x10, wandtegels 20x20, wandtegels 25x40 of overige afmetingen. Een bijkomende voordeel is dat hierdoor minder voeg nodig is voor het eindresultaat, wat uiteindelijk zorgt voor een mooier geheel en geen sprekende voeglijnen. Ga jij binnenkort vloer- of wandtegels plaatsen die wel of niet gerectificeerd zijn? Weet je niet wat de verschillen zijn, wij leggen het je graag uit.

Gerectificeerd vloer- en wandtegels hebben strakke zijden, waardoor een minimale voeg (van 1-3 millimeter) nodig is. Door de minimale voeg creëer je een strakke en egale eindresultaat. Bestel je de non-gerectificeerde tegels? Dan hebben de zijden van de wandtegels een minimale afronding en is daarom hiervoor 3-5 millimeter nodig is. Wat zorgt voor een klassieke, natuurlijke en landelijke uitstraling. Welke sfeer wil jij het liefst creëer in je omgeving? Denk hier goed over na, en maak een keuze. Wandtegels en vloertegels keuken kopen of badkamer vloertegels en wandtegels bestellen? Bestel dan dezelfde afwerking voor het mooiste eindresultaat. Jij wilt uiteindelijk toch ook de mooiste uitkomst voor je woning?