Wandtegels 30x60

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 133

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Reprise Perla gris decor
  € 29,95
  2-3 weken levertijd
 2. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Taupe Decor
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
 3. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Taupe
  € 23,50
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Snow
  € 23,50
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Pearl
  € 23,50
  1-3 werkdagen levertijd
 6. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Grey Decor
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
 7. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Grey
  € 23,50
  1-3 werkdagen levertijd
 8. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Wandtegels Pierre Bone
  € 23,50
  1-3 werkdagen levertijd
 9. Terrastegels natuursteen leisteen mongoolse new black
  Kerabo wit mat
  € 17,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 133

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De wandtegels 30x60 centimeter zijn de meest toegepaste wandtegels. Bij Tegels33 bieden we je verschillende tegels aan in die maatvoering. Zo hebben we bijvoorbeeld de standaard witte wandtegels, maar ook unieke tegels zoals de Reprise Perla serie. Bekijk ons complete aanbod, wij hebben meer dan 70+ verschillende wandtegels 30x60 die je kunt bestellen. Vergeet je niet de voegmortel mee te bestellen? Leverbaar in 18 kleuren. Zorg dat de voegkleur verenigt met de wandtegels.

Er is voor iedereen wel een tegel bij Tegels33.nl

Ons assortiment van wandtegels is enorm. De wandtegels 30x60 zijn een van de meest toegepaste tegels, dus daar hebben we een extra breed assortiment van. Daarnaast hebben wij ook de wandtegels 10x10, wandtegels 20x20, wandtegels 25x40 en verschillende andere formaten in ons aanbod. Daarnaast hebben we ook goedkope steenstrips in ons assortiment. Leverbaar als matjes, vaak van 30x60 centimeter.  Wij leveren je alleen de kwalitatiefste tegels aan. Zo vind je in ons assortiment alleen betrouwbare A-merken. Echter betekent dit niet dat de prijs hierdoor ook astronomisch hoog is. Wij leveren naast topkwaliteit ook top prijzen! Ons aanbod is niet alleen online te bezichtigen, zo kun je onze showroom bezoeken (ook op donderdagavond en zaterdag geopend) of je kunt een proefstuk aanvragen. De proefstuk wordt binnen 1-3 werkdagen bij jou afgeleverd. Zo kun je vanuit je luie stoel, thuis, de tegel(s) bekijken!

Waarom zijn de 30x60 wandtegels zo populair?

De 30x60 wandtegels worden het meest toegepast, maar waarom zijn deze 30x60 tegels zo populair? Dat heeft een aantal redenen. De voornaamste reden is dat de wandtegels 30x60 zorgen voor een erg strakke eindresultaat. Deze rechthoekige tegels zorgen ervoor dat de wanden er groter uitzien dan dat ze werkelijk zijn. Ook is het zo, omdat de wandtegels 30x60 zo vaak worden toegepast, deze in grotere aantallen worden geproduceerd en hierdoor ook een stuk goedkoper zijn dan andere formaten. Wil jij de tegels 30x60 gebruiken als vloertegels? Bekijk dan eens ons aanbod van vloertegels 30x60. Ook hebben we diverse andere formaten in ons assortiment zoals onze tegels 30x30 of romaans verband vloertegels.

Hoe wordt mijn bestelling geleverd door Tegels33?

Je hebt een keuze gemaakt, je gaat een type wandtegels 30 x 60 centimeter bestellen bij Tegels33.nl! Maar nu wil je natuurlijk ook weten hoe het leverproces te werk gaat. Wij leggen het je graag uit. Wanneer jouw bestelling bij ons binnenkomt, gaan wij de bestelling voor je verwerken. Is de bestelling op voorraad, dan kan er meteen een leverdatum worden afgesproken. Is dit niet het geval en moeten wij de tegels eerst bestellen, dan contacteren we je zodra de bestelling voor jou binnen is! We houden je in de tussentijd natuurlijk op de hoogte. Jouw bestelde tegels worden geleverd in fabrieksverpakking op een houten pallet. Voordat de levering plaatsvindt, krijg je - 1 uur van te voren - vanuit de chauffeur een telefoontje dat hij eraan komt. Let op! Controleer je bestelling altijd bij levering. Mocht er iets niet in orde zijn, dan is het sneller voor je op te lossen als het meteen bij levering wordt waargenomen. Tip: Zoek je naar badkamer wandtegels? Ga dan meteen naar wandtegels badkamer. Daar kun je het compleet assortiment van wandtegels voor je badkamer bekijken.