Wandtegels

Wandtegels bestellen? Je wand verdiend natuurlijk ook dezelfde aandacht als je vloer! Tegels33 levert je alleen tegels voor de scherpste prijs. Dit neemt niet weg van de kwaliteit, bij ons vind je uitsluitend wandtegels van A-merken en topkwaliteit. Met italiaanse merken als Supergres en Atlas Concorde worden wandtegels van de hoogste rang gegarandeerd. Alle tegels zijn (op afspraak) aanwezig in de showroom of je kunt online een sample aanvragen, die je vervolgens binnen een enkele dagen zult ontvangen.

Alle wandtegels bekijken banner


Wandtegels types

Een natuurlijke look creëren met de natuursteen wandtegels of kies je toch liever voor de moderne keramische wandtegels? Bekijk hieronder onze wandtegels gecategoriseerd op type, zodat je meteen te zien krijgt waar je naar opzoek bent!

Natuursteen wandtegels banner  Keramische wandtegels banner  Portugese wandtegels banner

Tegelstroken banner  Steenstrips banner


Wandtegels voor

Wandtegels gesorteerd per ruimte. Bekijk hier alle wandtegels die toe te passen zijn per ruimte, zoals onze wandtegels voor badkamer, woonkamer, keuken enzovoort. Wij hebben wandtegels voor alle ruimtes in je woning!

Badkamer wandtegels banner  Wandtegels keuken banner  Woonkamer wandtegels banner

Wandtegels douche banner  Toilet wandtegels banner


Wandtegels afmetingen

Zoek jij naar een specifieke formaat tegel? Dan is de wandtegels afmetingen categorisatie ideaal voor jou! Bekijk hieronder de populairste afmetingen of kies voor overige afmetingen.

Wandtegels 30x60 banner  Wandtegels 10x10 banner  Wandtegels 20x20 banner

Wandtegels 25x40 banner  Wandtegels overige afmetingen banner


Jarenlang ervaring met alle soorten tegels

Wanneer je tegels gaat bestellen, wil je natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan. Bestel je tegels, met advies over de benodigde voeg, lijm en voorstrijkmiddel bij de tegelspecialist, Tegels33! Onze tegelspecialisten staan je graag te woord via e-mail, live chat, per telefoon of in de showroom. In de showroom hebben we ook nog eens diverse ‘show wanden’ verwerkt die je kunt bekijken. Door onze jarenlange ervaring in de tegelbranche kennen we alle ins & outs en kunnen we je zodoende ook optimaal een advies op maat garanderen.

Aanbod wandtegels van Tegels33

De meest toegepaste wandtegel is de witte wandtegel met de maatvoering 30x60 centimeter. Bij Tegels33 bieden we je echter niet alleen de ‘standaard’ witte wandtegel aan. Je kunt bij ons terecht voor diverse afmetingen en afwerkingen zoals, mat, glans en reliëf tegels. Wanneer je besluit om onze witte wandtegels te gaan vergelijken met die van een andere aanbieder, raden we je aan om op een aantal punten te letten! Let goed op eventuele aanwezige sinaasappel spuit patronen, kromming van de tegel of rode scherf. Rode scherf tegels zijn namelijk erg aantrekkelijk in prijsstelling maar niet te vergelijken met de kwaliteit van onze witte scherf tegels. Bekijk naast de (witte) wandtegels keramisch, ook de natuursteen wandtegels voor een natuurlijke sfeer.

Tegels wand; je hebt ze vaak nodig in de natte ruimte van je woning

Een aantal jaren geleden werden wanden in de natte ruimtes vaak halverwege de wand stucwerk. Dit wordt steeds minder gedaan omdat er steeds vaker wordt gekozen voor onderhoudsgemak. Daarnaast ziet een complete wand met tegels er ook mooier uit. Wandtegels zijn stukken eenvoudiger schoon te maken. Vlekken en stof heb je zo van de tegels gepoetst met een doekje. Met stucwerk is dit een stuk lastiger. Daarnaast is stucwerk ook nog eens besmettelijk en dat wilt natuurlijk niemand in huis! Kies dus voor comfort en onderhoudsgemak door te kiezen voor wandtegels. Naast wandtegels badkamer, hebben we ook wandtegels keuken, wandtegels woonkamer, wandtegels douche en wandtegels toilet.

De wandtegels trends van het moment

De trends van wandtegels verschillen altijd om de zoveel jaar. Wij houden altijd de markt nauw in de gaten, zodat wij je de allernieuwste trends kunnen aanbieden in onze webwinkel. Een (blijvende) trend voor badkamer wandtegels zijn de strook en mozaiek tegels. Dankzij deze trend van wandtegels voor in de badkamer, zie je steeds meer ‘aparte’ maatvoeringen die leverbaar worden. Zo wordt steeds vaker gekozen voor 20x50, 25x40 en zelfs 20x100, 33x100 centimeter wandtegels. Ondanks de stijgende vraag naar deze maatvoeringen, blijft de wandtegel 30x60 de meest gekozen. Bij het plaatsen van keuken wandtegels kiest men vaker voor kleinere afmetingen wegens de beperkte aanwezige ruimte. Ook is het zo dat een kleinere maatvoering vaak in verhouding staat met het overige. Kijk ook eens naar de populaire Portugese tegels, voor een unieke en warme uitstraling in de keuken.