Vrijdag (23-09) tot 15:30 uur geopend en op zaterdag (24-09) is onze showroom gesloten.

Douche vloertegels

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 377

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Energieker Padouk White 30x121 centimeter
  Energieker Padouk White
  € 44,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Energieker Padouk Nut 30x121 centimeter
  Energieker Padouk Nut
  € 44,95
  1-3 werkdagen levertijd
 3. Energieker Padouk Beige 30x121 centimeter
  Energieker Padouk Beige
  € 39,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Merbau Roble
  Merbau Roble 23x120 centimeter
  € 23,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. FAP Ceramiche Maku Sand Matt
  FAP Ceramiche Maku Sand
  € 44,95
  1-3 werkdagen levertijd
 6. FAP Ceramiche Maku Nut Matt
  FAP Ceramiche Maku Nut
  € 43,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 377

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestellen van douche vloertegels doe je bij Tegels33.nl. Onze douche vloertegels worden aangeboden tegen de scherpste prijs, de beste kwaliteit en worden - mits op voorraad - op dezelfde dag verzonden. Wil jij de douche vloertegels komen bekijken? Dan kun je dit doen in onze showroom te Venlo. Daar staan enkele douche vloertegels gepresenteerd die je kunt bekijken.

Zorg voor rust in je badkamer

In een badkamer kom je tot rust. Of je nou zingt onder de douche of even ontspant in bad je wilt dat jouw badkamer rust uitstraalt. Daarom zijn de natuurlijke en rustgevende kleuren momenteel populair voor als douche of badkamer vloertegels. Dat relax momentje heb je nodig en daarom is het orienteren naar de juiste douche vloertegels juist zo belangrijk! Bekijk hierboven ons ruime assortiment van douche vloertegels en kom tot een conclusie omtrent welke vloertegels geschikt zijn voor jou. Tip; zorg er ook voor dat de wandtegels goed samen gaan met de vloertegels.

Vloertegels douche? Kies altijd voor antislip

Wanneer je in de douche vloertegels wilt gaan toepassen, raden we je aan om altijd te kiezen voor antislip. Dit is het veiligst voor in de douche. De tegels die je hierboven ziet staan zijn allemaal voorzien van R9 waarde. De antislipwaarde (stroefheid) wordt in de tegelbranche aangeduid met de letter R en een cijfer. de R9 tegels zijn te gebruiken als douche vloertegels. De antislip tegels zijn vooral aan te raden bij ouderen en mindervaliden. Wil je meer informatie over deze vloertegels? Twijfel dan niet om ons klantenservice te contacteren, zij informeren je graag over de vloertegels douche en andere vloertegels zoals, vloertegels woonkamer, vloertegels keuken en vloertegels hal.