Vrijdag (23-09) tot 15:30 uur geopend en op zaterdag (24-09) is onze showroom gesloten.

Terrazzo tegels

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 10

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Terrazzo Casale Siena Cotto
  Terrazzo Casale Siena Cotto
  € 68,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Terrazzo Casale Borgio Grigio
  Terrazzo Casale Borgio Grigio
  € 68,95
  1-3 werkdagen levertijd
 3. Terrazzo Casale Firenze Grigio
  Terrazzo Casale Firenze Grigio
  € 68,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Terrazzo Casale Siena Grigio
  Terrazzo Casale Siena Grigio
  € 68,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Terrazzo Casale Graniglia Cotto
  Terrazzo Casale Graniglia Cotto
  € 68,95
  1-3 werkdagen levertijd
 6. Terrazzo Casale Cotto
  Terrazzo Casale Cotto
  € 59,95
  1-3 werkdagen levertijd
 7. Terrazzo Casale Graniglia grigio
  Terrazzo Casale Graniglia Grigio
  € 59,95
  1-3 werkdagen levertijd
 8. Terrazzo Casale Graniglia bianco
  Terrazzo Casale Graniglia Bianco
  € 59,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 10

Page
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Terrazzo tegels hebben de uitstraling van een authentieke mediterrane vloer. Vroeger werden deze vloeren gegoten, maar hedendaags kun je gewoon Terrazzo tegels bestellen. Terrazzo tegels zijn een stuk goedkoper omdat de vloer niet gegoten hoeft te worden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je nauwelijks een verschil ziet, vooral wanneer je kiest voor een kleur voeg die goed samengaat met jouw Terrazzo tegels. Bekijk ons assortiment van Terrazzo tegels online of kom deze - op afspraak - bekijken in onze showroom.

De Terrazzo tegels in ons assortiment

De Terrazzo tegels in ons assortiment zijn in verschillende patronen en kleuren leverbaar. De vloertegels zijn goed met elkaar te combineren en wanneer je creatief bent, kun je een unieke vloer creëren. De tegels in ons assortiment zijn altijd 1ste keus, zo ook de Terrazzo tegels. Grotendeels van ons assortiment Terrazzo tegels is meteen vanuit voorraad leverbaar. Wil je grotere oplage Terrazzo tegels? Vraag altijd eerst naar de voorraad. Dit geldt ook voor onze vloertegels natuursteen, vloertegels keramiek, houtlook vloertegels en alle andere tegels. Weet jij al welke tegels jij gaat leggen of heb je advies nodig? Onze klantenservice adviseert en informeert je graag over onze wandtegels, vloertegels, keramisch parket etc. Neem contact met ons op (telefonisch, online of per mail) of bezoek eens onze showroom.

Vraag om een offerte!

Wil je onze prijzen vergelijken met die van onze collega’s of heb je een grotere oplage nodig? Twijfel dan niet om een offerte aan te vragen. Wij stellen graag een offerte voor je op zodat je een overzichtelijke inzicht hebt in de materialen en kosten. Zo kunnen wij op je (vrijblijvende) offerte ook tegellijm en voegmiddel verwerken. Wij streven erna om je offerte binnen 24 uur te versturen, zodat je zo snel mogelijk bent geholpen. Ga jij binnenkort de Terrazzo tegels bij Tegels33 bestellen? Bekijk ook eens onze Portugese vloertegels of Spaanse tegels die ook een authentieke look hebben.