Vrijdag (23-09) tot 15:30 uur geopend en op zaterdag (24-09) is onze showroom gesloten.

Natuursteen look vloertegels

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 105

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Urban Taupe
  Baldocer Urban Taupe
  € 39,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Urban Ivory
  Baldocer Urban Ivory
  € 39,95
  1-3 werkdagen levertijd
 3. Urban Grey
  Baldocer Urban Grey
  € 38,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Urban Pearl
  Baldocer Urban Pearl
  € 38,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Skyros Blanco
  Skyros Blanco
  € 49,95
  1-3 werkdagen levertijd
 6. Skyros Gris decor
  Skyros Gris
  € 49,95
  1-3 werkdagen levertijd
 7. Cerdisa Blackboard Ash
  Cerdisa Blackboard Ash
  € 39,95
  1-3 werkdagen levertijd
 8. Cerdisa Blackboard Anthracite
  Cerdisa Blackboard Anthracite
  € 39,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 105

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Genieten van de voordelen van keramische vloertegels met de uitstraling van natuursteen vloertegels? Dan zijn de natuursteen look vloertegels ideaal voor jou. Natuursteen tegels zijn meestal erg duur en daarnaast ook vlekgevoelig en doorlaatbaar. De natuursteen look vloertegels zien er uit als echt natuursteen, maar worden aangeboden tegen een veel scherpere prijs en zijn ook nog eens slijtvast en vloeistofdicht. Bij Tegels33 kun je deze vloertegels online bekijken en bestellen. Wij hebben per tegel een duidelijke omschrijving en specificaties online staan, zodat je precies weet waar je aan toe bent, bij het kiezen van de gewenste vloertegels.

Natuursteen look vloertegels op verschillende manieren bekijken

Tegels33 biedt je verschillende mogelijkheden aan voor het bekijken van je natuursteen look vloertegels. Als eerst kun je uiteraard ons aanbod hierboven bekijken. Door onze unieke kwalitatieve tegel afbeeldingen en sfeerfoto’s kunnen we je een uitstekende beeld geven van de tegels. Daarnaast is het mogelijk om een proefstuk bij ons aan te vragen. Wij sturen dan per post een kleine stuk van de tegel naar je op zodat je de kleur, kwaliteit en structuur kunt bekijken. Ook kun je onze showroom bezoeken waar we een groot aantal show vloeren hebben verwerkt die je kunt bekijken voor een optimale ‘feel’. Je krijgt meteen een juiste beeld van vloertegels badkamer, vloertegels keuken, vloertegels woonkamer en vele andere vloertegels!

Waarom de vloertegels natuursteen look?

Velen willen natuursteen vloertegels leggen, helaas is dit niet altijd mogelijk, daarom zijn de vloertegels natuursteen look de ideale oplossing. De natuursteen look vloertegels zijn stukken goedkoper en zijn minder ‘grof’ en vereisen daardoor minder onderhoud. Wij bieden je alleen 1ste keus natuursteen look vloertegels aan tegen de scherpste prijs. Een groten deel van onze tegels worden geimporteerd uit Italië en Spanje en zijn van A-kwaliteit en A-merken. Besluit je dus om natuursteen look vloertegels te bestellen? Doe dit dan het best bij Tegels33.nl. Op zoek naar een andere ‘look’? Wat dacht je van houtlook vloertegelsbetonlook vloertegels of een portugese vloer.