Houtlook vloertegels

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 52

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Energieker Padouk White 30x121 centimeter
  Energieker Padouk White
  € 44,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Energieker Padouk Nut 30x121 centimeter
  Energieker Padouk Nut
  € 44,95
  1-3 werkdagen levertijd
 3. Energieker Padouk Beige 30x121 centimeter
  Energieker Padouk Beige
  € 39,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Merbau Roble
  Merbau Roble 23x120 centimeter
  € 23,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Merbau Viejo 23x120 centimeter
  Merbau Viejo 23x120 centimeter
  € 23,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 52

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een houten vloer met het gemak van een tegelvloer? Kies ervoor om houtlook vloertegels toe te passen. Ons aanbod van de houtlook vloertegels is erg breed. De houtlook vloertegels, ook wel keramisch parket genoemd, worden vooral gelegd in lengtes van 120 centimeter. Dit omdat een houten vloer normaliter ook deze lengte heeft. Zo zul je zien dan het grotendeel van ons aanbod ook 120 centimeter lang is. Daarnaast hebben we natuurlijk ook andere lengtes in ons assortiment. Weet jij al welke houtlook vloertegels jij gaat kiezen? Bekijk, vergelijk en bestel je nieuwe vloer online of in de showroom van Tegels33.

Vloertegels houtlook, ideaal om een warme sfeer te creëren

Wanneer je een warme sfeer wilt creëren in je woning, is een houtlook vloer een ideale vloer voor jou. De houtlook vloertegels in combinatie met vloerverwarming is ideaal voor in iedere woning. Wanneer je deze twee aspecten aanbrengt, creëer je een subtiele en warme sfeer binnen in je huis. De koele en industriële sfeer die tegels normaal uitschreeuwen stopt bij houtlook vloertegels. Daarnaast zijn de hout tegels ook eenvoudig schoon te maken. Met een dweil en emmer is je houtlook vloer al helemaal schoon en zo goed als nieuw. Wil je houtlook vloertegels voor op je terras gebruiken? Dan kun je onze keramische terrastegels, terrastegels houtlook bekijken. Weet jij al welke houtlook vloertegels jij gaat toepassen? Bekijk snel ons aanbod en maak je keuze!

Keramisch parket is de oplossing voor jou

Niet altijd evenveel tijd om je vloer te onderhouden of heb je rondrennende kinderen thuis? Overweeg dan keramisch parket toe te passen. Keramisch parket is haast niet te onderscheiden van een echte houten vloer en het heeft ook nog eens vele pluspunten. Keramisch parket is eenvoudig te onderhouden en is krasbestendig. Daarnaast zijn de houtlook vloertegels van ons ook nog eens allemaal voorzien van roto print. Dit houdt in dat je om de 10 vierkante meter geen zelfde patroon zult tegenkomen. Zo ziet het er helemaal uit als een echte houten vloer! Naast de houtlook vloertegels, hebben we ook andere houtlook vloertegels. Zo kun je ook wandtegels met houtlook bij ons bekijken. Keramisch parket is waterbestendig en is dus ook geschikt voor het plaatsen in een badkamer. Bekijk dus ook eens onze vloertegels badkamer of vloertegels douche.

Houten tegels bestellen? Vraag om informatie of advies!

Wanneer je houten tegels wilt bestellen, wil je natuurlijk eerst wel het een en het andere weten over deze tegels. Vooral als je nog niets over de vloertegel met houtmotief weet! Wij helpen je hier graag mee. Onze klantenservice die je graag informeert en adviseert, staat 6 dagen per week voor je klaar. Om uitgebreid advies op maat te verkrijgen, raden we je aan om onze showroom te bezoeken. Daar kunt u vloertegels met houtmotief bekijken en daar kunnen we je helpen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om ons te contacteren via internet of per telefoon. Hoe ga jij binnenkort meer leren over de houten tegels? Contacteer ons!