Betonlook vloertegels

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 138

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Limburg Beige
  Limburg Beige
  € 34,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Vloertegel Limbo Gris 58,5x58,5
  Vloertegel Limbo Gris 58,5x58,5
  € 29,95
  1-3 werkdagen levertijd
 3. Vloertegel Limbo Antra 58,5x58,5 centimeter
  Vloertegel Limbo Antra 58,5x58,5
  € 29,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Downtown Pearl
  Cifre Downtown Pearl
  € 48,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Downtown Vision
  Cifre Downtown Vision
  € 48,95
  1-3 werkdagen levertijd
 6. Downtown Ivory
  Cifre Downtown Ivory
  € 48,95
  1-3 werkdagen levertijd
 7. Concrete Grigio Decor
  ST Cemento Grigio Decor
  € 29,95
  1-3 werkdagen levertijd
 8. Concrete Grigio
  ST Cemento Grigio
  € 22,95
  1-3 werkdagen levertijd
 9. Concrete Avorio Decor
  ST Cemento Avorio Decor
  € 27,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 138

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Betonlook vloertegels beginnen steeds meer aan te trekken. Deze vloertegels zien eruit als echt beton, je kunt ze bijna niet onderscheiden. Tegels33 heeft een ruim aanbod van deze betonlook vloertegels online verkrijgbaar tegen de scherpste prijs. Met onze jarenlange ervaring in de tegelbranche kunnen wij je de meest kwalitatieve tegels aanbieden tegen de laagste prijzen. Wij maken gebruik van eigen afbeeldingen om je de optimale beeld te geven van onze betonlook vloertegels.

De mooiste ambiance verwezenlijken met vloertegels betonlook

De vloertegels betonlook zorgen voor de mooiste eindresultaten. Ze zijn ideaal voor degene die een robuuste, industriële feel wilt creëren in een ruimte. Wil je de illusie vormen dat je een betonnen vloer hebt? Pas dan voeg toe in dezelfde kleur als de betonlook vloertegels. Zo heb je een mooie vloer dat lijkt op een echte betonnen vloer, maar met de scherpe prijzen en eenvoudige verwerking van betonlook vloertegels! Je kunt de betontegels in diverse maten verkrijgen. Wanneer je in de productpagina van een tegel zit, kun je een gewenste maat kiezen. Zo kun je ook kiezen voor grote betonlook vloertegels, zie categorie tegels 80x80 of tegels 100x100. Met het plaatsen van deze mega tegels lijkt je ruimte veel groter.

Bij Tegels33 ben je zeker van de beste koop

Bij het bestellen van tegels bij ons, willen wij je de allerbeste koop geven. Dit betekent niet dat wij je alleen de scherpste prijs aanbieden, wij willen je namelijk ook tegels van de beste kwaliteit leveren. Daarom heb je bij ons de beste prijs/kwaliteit verhouding, die je nergens anders zult vinden. Daarnaast staat service bij ons ook hoog op het lijstje. Zo kunnen onze klanten de tegels, zonder een reden, binnen 14 dagen retourneren, bieden wij betaling onder rembours aan en leveren we je jouw bestelling binnen 1-3 werkdagen. Onze enorme collectie van vloertegels (ca. 500 soorten) biedt voor iedereen een oplossing. Wat je smaak ook is, natuursteen look vloertegels, houtlook vloertegels, portugese vloer, betontegels, betonlook vloertegels en nog veel meer, wij hebben het allemaal!