Vloertegels

De beste vloertegels vind je op Tegels33.nl. Wij hebben een uitgebreid aanbod van diverse vloertegels tegen de scherpste prijzen en de allerbeste kwaliteit. Hieronder kun je kiezen om onze tegels te filteren op type (natuursteen, keramiek etc.), omgeving en afmetingen. Ook kun je het complete assortiment bekijken. Heb je een tegel gezien die je aanstaat, maar weet je het nog niet zeker? Kom dan langs in onze showroom of vraag een gratis proefstuk aan. Weet jij al welke vloertegels jij gaat bestellen op Tegels33.nl? Bekijk snel ons aanbod.

Alle vloertegels bekijken banner


Vloertegels types

Hier vind je een overzicht van vloertegels per ‘type’. Naast keramische vloertegels en natuursteen vloertegels kun je ook kiezen voor houtlook, betonlook en natuursteen look vloertegels en portugese vloertegels. Klik door en bekijk direct ons volledige aanbod tegels per specifieke type. Wil je liever vloertegels bekijken speciaal geschikt voor een specifieke ruimte, zoals bijvoorbeeld de woonkamer en de badkamer, of per afmeting? Scroll dan iets verder naar onder! 

Natuursteen vloertegels banner  Keramische vloertegels banner  Houtlook tegels banner

Betonlook vloertegels banner  Natuursteen look vloertegels banner  Portugese vloertegels banner

Terrazzo vloertegels banner


Vloertegels voor jouw ...

Zoek jij vloertegels voor een specifieke ruimte, zoals bijvoorbeeld de badkamer. Of ben je de keuken aan het renoveren en zoek je nog een perfecte keukentegel? Bekijk hieronder dan onze vloertegels gesorteerd per ruimte. Wij hebben vloertegels voor iedere ruimte in jouw woning. Naast een uitgebreide collectie keuken vloertegels en badkamer vloertegels, vind je ook tegels voor de woonkamer, de hal en de douche. Klik snel verder en bekijk een selectie tegels die perfect past bij jouw wensen!

Badkamer vloertegels banner  Keuken tegels banner  Woonkamer tegels banner

Hal vloertegels  Douche vloertegels banner


Vloertegels afmetingen

Je weet al welke afmeting je het liefste wilt gebruiken? Speciaal voor jou hebben wij bij Tegels33.nl al de meest populaire vloertegels per afmeting op een rijtje gezet. De tegels 60x60 zijn nog altijd het meest verkocht in Nederland, maar ook andere afmetingen zijn natuurlijk mogelijk. Ben op zoek naar de wat grotere tegels? Kies dan voor 75x75 of zelfs vloertegels van 80x80. Of wat dacht je van Romaans verband? Op zoek naar een andere afmeting, bekijk dan de overige afmetingen!

60x60 tegels banner  30x60 tegels banner  75x75 tegels banner

30x30 tegels banner  80x80 tegels banner  20x120 tegels banner

30x120 tegels banner  Romaans verband banner  Overige afmetingen banner


Bestel keramische of natuursteen vloertegels online op Tegels33.nl!

Bij een renovatie of verhuizing heb je vaak nieuwe tegels nodig. Vloertegels kun je het best onderscheiden in twee categorieën, namelijk natuursteen of keramische vloertegels. Natuursteen wordt gewonnen uit groeven en wordt met speciale gereedschap uit bergen gesneden. Vervolgens wordt uit de blokken natuursteen, tegels gemaakt in verschillende formaten. Natuursteen vloertegels hebben een subtiele en unieke uitstraling, die altijd onderscheidend blijven ten opzichte van andere vloertegels. De keramiek tegels hebben de afgelopen jaren een behoorlijke ontwikkeling gemaakt. Door de verbetering in print, hardheid en kwaliteit, zijn de keramische vloertegels behoorlijk gestegen in populariteit. Door de hogere kwaliteit, zijn de keramische tegels nauwelijks meer te onderscheiden van natuursteen! De meest verkochte natuursteen tegels zijn nog altijd de leisteen, marmer of travertin tegels. Wat gaat het worden, kies jij voor de keramische of toch natuursteen vloertegels? Bij Tegels33 bestel je altijd goedkope vloertegels van uitstekende kwaliteit.

Bekijk ons ruime assortiment keuken of badkamer vloertegels

Vloertegels worden voornamelijk toegepast in de woonkamer of in de badkamer. Badkamer vloertegels worden veelal gecombineerd met witte wandtegels of mozaïek tegels. De witte wandtegels zijn bij ons verkrijgbaar in een glanzende of matte oppervlakte. Veelal wordt een kleiner formaat en of lichtere kleurstelling wandtegels geadviseerd om een ruimtelijk en niet storende verhouding van tegels te creëren. De keramische vloertegels zijn ideaal voor in de keuken. De keuken vloertegels van keramiek onderhoud je super eenvoudig. Vlekken worden zo weggeveegd. Zoek jij naar een specifieke vloertegel en kom je deze niet tegen in onze online assortiment? Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Ons assortiment is namelijk zo ruim, dat we vaak tegels hebben die (nog) niet online staan. Tip; bekijk ook eens onze nieuwe grote 100x100 tegels. Ideaal voor grotere oppervlaktes!

Tegels33.nl geeft je meteen een fatsoenlijke beeld van vloertegels

De tegels op onze webwinkel zijn allemaal voorzien van unieke, hoge kwaliteit (sfeer) afbeeldingen. Dankzij deze unieke afbeeldingen op onze webwinkel, kun je de structuur, kleur en feeling van een tegel online ervaren. De sfeerfoto’s zorgen ervoor dat je meteen een beeld krijgt van de vloertegels die jij misschien binnenkort in jouw ruimte gaat verwerken. Ook kun je onze showroom bezoeken waar we 50 show vloeren hebben gepresenteerd of je kunt een sample aanvragen van alle tegels online. Deze worden dan binnen 1-3 werkdagen bij je geleverd.