Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Terrastegels keramiek Riva Wood Salice

Keramische terrastegels Riva Wood Salice

€ 49,95
per
                    Offerte aanvragen  
    

Levertijd: 1-3 werkdagen

De Riva Wood serie is zoals zijn naam al vermoedt een van de meest realistische keramische terrastegels in houtlook. De serie Riva Wood is zodoende leverbaar in drie kleurstellingen afgeleid van de meest toegepaste houtsoorten zoals eiken naturel, eiken white grey wash en donker bruin eiken. De terrastegels zijn in een tweetal maatvoeringen leverbaar en beide met strakke zijden, ook wel gerectificeerd genoemd, voor een subliem eindresultaat met minimale voegen. Welke kleur selecteer jij?

* Vereiste velden

€ 49,95

Details

Tegels33 Showroom


Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De tegels worden aangeleverd in de fabrieksverpakking op een houten pallet. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail omtrent de gewenste leverdatum. De bezorgkosten bedragen € 45,- incl. BTW. Bestellingen boven 40 vierkante meter worden kosteloos aangeleverd. Bestellingen kunnen op iedere gewenste werkdag geleverd worden en je wordt tevens een uur voor levering op de dag van lossing gebeld door de chauffeur dat hij of zij eraan komt. Ideaal toch! Wil je graag de bezorgtijd weten? Dan is dit mogelijk om door met ons contact op te nemen na 10:00 uur morgens op de dag van lossing, zodat wij je de track & trace tijd kunnen aanreiken. Heb je geringe tijd of ben je veelal op je werk? Geen punt, het is tevens tegen een additionele prijs van € 29,- mogelijk om te kiezen of je de bestelling wilt ontvangen voor 12:00 of juist na 12:00 uur op de gewenste werkdag.


Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 10% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren afhankelijk van de banken.


 Ik heb een aantal tegels te kort, kan ik deze bij bestellen?

Bijbestellen is uiteraard geen punt, echter worden tegels geproduceerd met een kleurcode. Mocht je wellicht over een aantal dagen of zelfs weken pas beginnen met de verwerking van je tegels kan dit een probleem worden doordat de kleurcode niet meer voorradig is bij ons. Wij adviseren hierdoor om je tegels altijd, indien mogelijk, te verwerken per ruimte. Zodoende weet je direct, indien je tegels te kort komt en mocht je tegels te kort komen, dat je de twee kleurstellingen niet in een ruimte bij elkaar moet verwerken, dit ga je namelijk zeer zeker zien! Tip: je oppervlakte bedraagt 40 vierkante meter x 10% snijverlies + een of twee pakken extra. Mocht een tegel breken in de toekomst ben je in ieder geval verzekerd van dezelfde tint oftewel kleurcode. Een of twee pakken tegels heeft iedereen wel een plekje voor op de zolder of kruipruimte.

Aanvullende Informatie

Kleur Beige
Merk Riva wood
Materiaal Keramiek
Afmeting Verschillende formaten
Dikte 2 centimeter
Stuks per doos Nee
Geschikt voor Buiten toepassingen
Aanwezig in showroom Nee
Sortering Nee
Geschikt voor vloerverwarming Niet van toepassing
Vorstbestendig Ja
Uitstraling Nee
Gerectificeerd Nee
Oppervlakte Roto-print (diversiteit aan kleuren)

Keramische terrastegels Riva Wood Salice

EUR

€ 49,95

0