Natuursteenstrips Mongolian Black Flatface Stonepanel

€ 49,95
Levertijd 1-2 weken

Deze tegel heeft een afmeting van 15x55 centimeter. Wandtegels natuursteen leisteen stonepanel bestaan uit aan elkaar gelijmde stukjes splijtsteen. Door de diversiteit aan leisteen kleuren ziet dit wandpaneel er heel warm en uitnodigend uit. Let op: Hoekstukken worden altijd los geleverd waardoor je zelf met twee losse panelen een hoek creëert. Bij het buiten verwerken van de panelen behoudt rekening dat de panelen kunnen na roesten. Dit is inherent aan het product wegens de aanwezigheid ijzerwaarde in het natuursteen. Mocht je dit niet willen zijn de keramische Keradom panelen een zeer geschikt alternatief zonder onderhoud. 

Onze Service

✔ Laagste prijs garantie

 Gratis verzending vanaf 40 dozen

Levering in Benelux en Duitsland

 Betaal met iDeal of onder rembours

 14 dagen bedenktijd

 Maak een afspraak voor onze showroom

 Vragen? Bel: 088 0555 333


Tegels33 Showroom


Hoe leveren jullie bestellingen aan?

De tegels worden aangeleverd in de fabrieksverpakking op een houten pallet. Nadat je de bestelling hebt geplaatst ontvang je van onze klantenservice een bericht per mail omtrent de gewenste leverdatum. De bezorgkosten bedragen € 45,- incl. BTW. Bestellingen boven 40 vierkante meter worden kosteloos aangeleverd. Bestellingen kunnen op iedere gewenste werkdag geleverd worden en je wordt tevens een uur voor levering op de dag van lossing gebeld door de chauffeur dat hij of zij eraan komt. Ideaal toch! Wil je graag de bezorgtijd weten? Dan is dit mogelijk om door met ons contact op te nemen na 10:00 uur morgens op de dag van lossing, zodat wij je de track & trace tijd kunnen aanreiken. Heb je geringe tijd of ben je veelal op je werk? Geen punt, het is tevens tegen een additionele prijs van € 29,- mogelijk om te kiezen of je de bestelling wilt ontvangen voor 12:00 of juist na 12:00 uur op de gewenste werkdag.


Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling van 10% vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren afhankelijk van de banken.


 Ik heb een aantal tegels te kort, kan ik deze bij bestellen?

Bijbestellen is uiteraard geen punt, echter worden tegels geproduceerd met een kleurcode. Mocht je wellicht over een aantal dagen of zelfs weken pas beginnen met de verwerking van je tegels kan dit een probleem worden doordat de kleurcode niet meer voorradig is bij ons. Wij adviseren hierdoor om je tegels altijd, indien mogelijk, te verwerken per ruimte. Zodoende weet je direct, indien je tegels te kort komt en mocht je tegels te kort komen, dat je de twee kleurstellingen niet in een ruimte bij elkaar moet verwerken, dit ga je namelijk zeer zeker zien! Tip: je oppervlakte bedraagt 40 vierkante meter x 10% snijverlies + een of twee pakken extra. Mocht een tegel breken in de toekomst ben je in ieder geval verzekerd van dezelfde tint oftewel kleurcode. Een of twee pakken tegels heeft iedereen wel een plekje voor op de zolder of kruipruimte.

Laad meer ...
More Information
Kleur Antraciet
Materiaal Leisteen
Afmeting 15x60 centimeter
Dikte +/- 3 centimeter
Geschikt voor Wand
Geschikt voor vloerverwarming Ja
Vorstbestendig N.v.t.
Oppervlakte Breekruw