Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Mozaiek keuken

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 84

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 84

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mozaiek keuken tegels bestel je natuurlijk op Tegels33.nl. Ons mozaiek tegels keuken assortiment is erg uitgebreid en er is ook voor iedereen wel mozaiek matjes te vinden. Wil jij de mozaiek keuken tegels bekijken? Dan kun je ook langskomen in onze showroom te Venlo. Daar hebben we diverse tegels staan die je kunt bekijken, waaronder de mozaiek tegels. Let wel even op dat je van te voren een afspraak inplant. Druk aan het werk doordeweeks? Ook op zaterdagen geopend! Welke mozaiek keuken tegels ga jij binnenkort leggen?

Wandtegels keuken mozaiek

Wil jij de mozaiek keuken gaan plaatsen als wandtegels? Dat kan! Alle mozaiek matjes die je hierboven ziet zijn te plaatsen tegen een wand of te gebruiken als vloertegels. Waar het meest voor wordt gekozen in de keuken, is de mozaiek tegels plaatsen tegen de wand, tussen de aanrecht en de keuken kasten. Dat gedeelte trekt dan het meest aandacht naar zich toe. Natuurlijk is elke keuken anders en kun je de mozaiek keuken tegels ook anders gaan plaatsen. Wil je één geheel creëren in je woning? Kies dan voor dezelfde mozaiek wandtegels voor in de badkamer, toilet en douche! Bekijk de categorieën, badkamer mozaiek, toilet mozaïek en douche mozaiek tegels om te kijken of jouw favoriete mozaiek keuken tegels ook geschikt zijn voor de andere ruimtes!

Betaal onder rembours 

Bij ons kun je er ook voor kiezen om onder rembours te betalen. Wij vragen geen extra kosten voor het betalen onder rembours! Wel is het zo dat wij van te voren een aanbetaling vragen. Dit puur omdat er transporten worden ingeboekt voor jou. Wanneer de chauffeur voor je deur staat met de tegels, kun je jouw bestelling voldoen per contant of pin. Vervolgens sturen we je per e-mail, dat de restant bedrag is voldaan en dat je bestelling is betaald. Ga jij binnenkort mozaiek voor de keuken bestellen onder rembours bij Tegels33.nl?