Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Mozaiek douche

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 84

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 84

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Je wilt nieuwe tegels voor in de douche gaan plaatsen. Bekijk eens de mozaiek tegels douche van Tegels33.nl! Deze kleine mozaiek steentjes zijn ideaal voor het toepassen in de douche. Heeft geeft je douche een mooie en klassieke sfeer. Tegels33 garandeert je scherpe prijzen en tegels van A-kwaliteit. Bij ons ben je verzekerd van het beste assortiment. Wil je meer informatie over mozaiek tegels? Dan kun je langskomen in onze showroom, daar hebben we diverse tegels gepresenteerd die je kunt bekijken. Wij zijn 6 dagen per week geopend en je kunt langskomen zonder afspraak. Wil je een specifieke tegel bekijken? Dan raden we je wel aan om een afspraak te maken. Het kan namelijk zo zijn dat deze niet in onze showroom staat. We kunnen helaas niet al onze tegels presenteren in onze showroom.

Mozaiek tegels douche, een unieke ambiance!

De mozaiek tegels worden vaak in de douche geplaatst, dit is niet zomaar, de tegels zorgen dat alle aandacht naar de douche gaat. Dit kan je met bijna geen andere wandtegels realiseren. Wanneer men mozaiek tegels in de badkamer plaatst, is dit meestal in de douche of bij de toiletpot. Wanneer je de tint van de mozaiek enigszins afstemt op de tint van de overige wandtegels, krijg je het mooist eindresultaat. Kies niet twee totale tegenpolen. Dit zorgt voor een hectische afwerking wat er niet mooi uit gaat zien in de badkamer. Kies bijvoorbeeld voor lichte grijze wandtegels 30x60 of wandtegels 25x40 en dan voor donker grijze mozaiek steentjes. Bekijk ook eens onze wandtegels 20x20

Complete woning of ruimte aankleden met onze tegels? Vraag om een offerte!

Wil jij diverse tegels bij ons gaan afnemen? Dan raden we je zeker aan om een offerte op te vragen. Op de offerte heb je een heldere overzicht van alle tegels die jij wilt gaan toepassen met het totaalbedrag. Onze offertes zijn vrijblijvend, dus je kunt uitgaan van de prijzen die op de offerte staan. Ook kun je vervolgens ons aanbod vergelijken met overige offertes en uiteindelijk tot een conclusie komen! Ga jij binnenkort online een bestelling plaatsen op Tegels33.nl of ga jij een offerte aanvragen? Maak een keuze en geniet van de allerbeste tegels van Tegels33.nl.