Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Mozaiek wandtegels

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onze collectie van mozaiek wandtegels is ruim, Tegels33 levert je alleen het allerbeste. Dus ook wanneer je naar ons assortiment mozaiek wandtegels kijkt, zul je alleen mozaiek tegels vinden van A-merken en topkwaliteit. Op onze webwinkel willen wij het vooral zo eenvoudig mogelijk maken voor de klant. Zo kun je bij ons filteren op een specifieke kleur, merk enzovoort. Voor technische informatie over een type mozaiek wandtegels, ga je in het product naar het kopje ‘aanvullende informatie’, waar je alle specificaties over de tegels kunt gaan bekijken.

Wandtegels mozaiek voor in de badkamer

Wil jij jouw badkamer een vernieuwde, uitgeruste uitstraling geven? Dan raden we je zeker de wandtegels mozaiek aan. Met de mozaiek wandtegels komt je badkamer echt tot leven en zorgt het voor wat afwisseling in de badkamer. Let goed op bij het kiezen van de kleur, je wilt natuurlijk dat de mozaiek wandtegels en sanitair kleur met elkaar harmoniëren. Ook mozaiek vloer is bij ons leverbaar! Voor advies over het afwerken met de juiste tinten, kun je ons altijd benaderen. In de showroom staan onze medewerkers voor je klaar. Maar ook telefonisch, via e-mail of online chat kun je ons bereiken. Welke kleuren ga jij binnenkort op elkaar afstemmen zodat je een badkamer hebt waar iedereen jaloers op wordt? Ga hierboven de mozaïek matjes uitkiezen!

Historie van mozaiek

Mozaiek is niet alleen een term dat gebruikt wordt voor tegels. Mozaiek betekent eigenlijk, een oppervlakte bedekken met kleine stukjes materiaal zoals tegels, glas enzovoort. Een van de bekendste kunstwerken met mozaiek, zijn die van de catalaanse architect Antoni Gaudi. Hij maakte de meest indrukwekkende kunstwerken die tot vandaag nog steeds overal in Barcelona zijn te bezichtigen. Zo was vroeger het toepassen van mozaïek een ware kunstwerk, en nu kun je het bijna in iedere huishouden vinden! Zie ook onze mozaiek tegels voor badkamer, mozaiek keuken, mozaiek tegels toilet en mozaiek douche om per ruimte ons assortiment te bekijken.