Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Mozaiek vloertegels

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zoek jij naar mozaiek vloertegels? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Tegels33 vind je mozaiek vloertegels van de allerbeste kwaliteit, tegen de scherpste prijs. Tegels33 garandeert je al jaren lang de beste prijs/kwaliteit verhouding voor alle tegels, waaronder de mozaiek vloertegels. De mozaiek tegels in ons assortiment zijn allemaal voorzien van matjes, zo plaats jij of de tegelzetter, de mozaiek tegels super simpel. Vragen over ons aanbod? Twijfel niet om ons te contacteren.

Vloertegels mozaiek? Het mooist wanneer je combineert

Vloertegels mozaiek toepassen? Overweeg om vloertegels te gaan combineren. Wanneer je het mooist resultaat wilt creëren, kun je het best gaan combineren. Wanneer je grotere vloertegels gaat leggen met mozaiek matjes, leg je de nadruk op de mozaiek tegels, wat zorgt voor een sublieme afwerking. Je kunt ervoor kiezen om allebei de tegels dan te pakken in dezelfde kleur, of je kunt afwijkende kleuren kiezen. Nu wil je natuurlijk weten hoe dit eruitziet. Wij raden je aan om onze mozaiek tegels in het echt te komen bekijken. In onze showroom kun je (op afspraak) de verschillende soorten mozaiek vloertegels komen bezichtigen. Heb jij al een kleur in gedachte en weet je al of je natuursteen mozaiek of keramische mozaiek tegels gaat leggen? Bekijk hierboven ons aanbod.

Een mozaiek vloer, waarom niet?

Een mozaiek vloer zie je niet vaak. Vooral een mozaiek vloer die compleet alleen van mozaiek vloertegels is, is heel uniek. Maar een unieke vloer, betekent niet dat de vloer niet mooi is! Een mozaiek vloer heeft een moderne en strakke uitstraling. Wanneer je mozaiek vloertegels wilt gaan leggen, raden we je wel aan om dit in kleinere ruimtes te doen, zoals een toilet of een badkamer. Ga je dit doen in je woonkamer, dan wordt het een beetje teveel en vervaardigd het mooie effect van mozaiek vloertegels. Wil jij de complete ruimte voorzien van mozaiek? Bekijk dan ook eens onze mozaiek wandtegels. Vragen of advies nodig omtrent de mozaiek vloertegels? Twijfel niet om ons te contacteren.