Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Keramische mozaiek

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 86

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bestel jij binnenkort de keramische mozaiek tegels bij Tegels33.nl? Ons aanbod is erg ruim en je kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende mozaiek tegels. De prijs van onze keramische mozaiek tegels zijn per matje. De meeste mozaiek matjes hebben een afmeting van 30x30 centimeter. Om zeker van de formaat te zijn, ga je in een product en bekijk je de aanvullende informatie. Zit je nog met enige vragen of heb je advies nodig? Twijfel niet om ons eens te contacteren. Wij staan tijdens kantooruren klaar voor al je vragen.

Waarom keramische mozaiek?

Waarom zou jij gaan kiezen voor keramische mozaiek? De keramische mozaiek tegels zijn leverbaar in vele verschillende kleuren en types. Er is een ruim aanbod waar je uit kan kiezen en je kunt, mits je dit wilt, gaan variëren tussen verschillende kleuren. Ook is het zo dat keramische mozaiek tegels een stuk voordeliger zijn in tegenstelling tot de natuursteen mozaiek tegels. Daarnaast weet je bij de keramische mozaiek wat je krijgt, de patronen zijn geprint en je stuit daardoor niet op verassing. Bij natuursteen, omdat het een natuurproduct is, kun je kleurverschillen en oneffenheden zien. Beide mozaïek toepassing zijn erg mooi, het is maar net waar je voorkeur naar gaat.

De Fanal Atlas serie

Een van onze meeste gekozen keramische mozaiek tegels, zijn de mozaiek matjes van Fanal Atlas. Deze serie van Fanal heeft de mozaiek matjes in 4 kleuren en is ook nog eens erg goedkoop. Zo betaal je voor een matje slechts €11,95 en ben je verzekerd van een mooie mozaiek vloertegels of mozaiek wandtegels. De Fanal Atlas mozaiek matjes zijn verkrijgbaar in glans of mat variant. Zoals eerder aangegeven kun je deze mozaiek tegels als vloertegels en tegels wand gebruiken. Welke variant ga jij binnenkort in je woning plaatsen? Kies een kleur en bestel deze mozaiek matjes het voordeligst en het snelst online bij Tegels33.nl, dé tegelspecialist!