Mozaiek

De mozaiek tegels, ook wel mozaïek matjes genoemd in de volksmond, worden voornamelijk toegepast in de badkamer, toiletruimte en keuken. Bij Tegels33 ben je verzekerd van een snelle levering van mozaiek tegels, omdat wij een groot deel van ons aanbod op voorraad hebben. Onze enorme collectie tegels, waarvan o.a. mozaïek, wordt altijd aangeboden tegen de scherpste prijs online. Geloof je het niet? Ga vergelijken en sta versteld van de kwaliteit en prijs van Tegels33.nl.

Bekijk alle mozaiek tegels banner


Mozaiek tegels types

Onze mozaiek tegels per type gecategoriseerd. Welke mozaiek tegels hebben jouw voorkeur? Kies voor een van de onderstaande categorieën om direct alle mozaiek tegels van jouw gekozen categorie te bekijken.

Mozaiek vloertegels banner  Mozaiek wandtegels banner  Natuursteen mozaiek banner

Keramische mozaiek banner


Mozaiek tegels voor

Mozaiek wordt het meest gekozen voor in de badkamer, maar ook in de keuken wordt steeds vaker gekozen voor mozaïek. Bekijk ons aanbod per ruimte hieronder en maak een keuze!

Mozaiek badkamer banner  Mozaiek keuken banner  Mozaiek toilet banner

Mozaiek douche banner


Mozaiek steentjes van Tegels33.nl

Met de mozaïek tegels geef je een gedeelte van jouw ruimte een ‘highlight’. De mozaïek tegels knip je eenvoudig op maat om het vervolgens te verwerken tegen een wand of vloer. Combineer de mozaïek matjes met witte wandtegels en geef je douchegedeelte of keuken een tijdloze en unieke uitstraling! Veiligheid en eenvoud staat bij ons hoog op het lijstje. Daarom ben je bij Tegels33 verzekerd van privé verbinding dankzij onze SSL-beveiliging. Zo kun je zonder zorg je bestelling online plaatsen. Mozaiek steentjes onder rembours bestellen is ook gewoon mogelijk bij ons. Plaats je bestelling online, doe een aanbetaling en betaal het restant bij levering aan de chauffeur.

Tegels mozaiek; voor een ideale maatwerk eindresultaat!

Tegels mozaiek zijn al een enige tijd verkrijgbaar in allerlei varianten. Doordat de tegels mozaïek eenvoudig op maat te knippen zijn, is een simpele verwerking mogelijk. De mozaïek tegels zijn in een standaard afmeting van 30 x 30 centimeter te verkrijgen. Dit houdt in dat je per m², 11 matjes nodig hebt. Verwerk de mozaiek tegels geheel naar wens en maak een ruimte waar jij helemaal tevreden mee bent. Zoek jij mozaiek voor een specifieke ruimte? Bekijk dan eens onze mozaiek tegels badkamer, mozaiek tegels keuken, mozaiek wc of mozaiek tegels douche categorieën.

Mozaiek tegeltjes of mozaiek matjes? Andere benaming, zelfde product

Mozaiek tegeltjes hebben diverse benamingen waardoor het soms vervelend is voor de klant om te weten om welk product het gaat. Wanneer je mozaiek matjes hoort, zou je denken dat het niet meer om de tegels gaat. Echter is dit niet zo, in ons assortiment bieden we uitsluitend mozaiek tegeltjes aan die zijn vastgeplakt aan matjes. Wat betekent dit precies? Nou, wanneer je mozaiek tegeltjes besteld, worden de tegeltjes geleverd op matjes van veelal 30x30 centimeter. Zodoende is het eenvoudig om de mozaiek tegels te verwerken bij het plaatsen van de vloer of wand. Dus voortaan wanneer je de term mozaiek matjes ziet, weet je dat het gewoon om de mozaiek tegeltjes gaat.

Mozaïektegels bestel je voordelig online op Tegels33.nl!

Uiteraard is ons assortiment van mozaïektegels behoorlijk te noemen. Wij selecteren ons online assortiment zorgvuldig gebaseerd op, populariteit, trends en prijs/kwaliteit verhouding. Zo ben je bij Tegels33 altijd verzekerd de allerbeste mozaïektegels te vinden. Daarnaast zijn we ook nog eens een van voordeligste online aanbieders van mozaiek tegels. Bij ons krijg je de allerscherpste prijs voor jouw mozaiektegels. Of het nou natuursteen mozaiek of keramisch mozaiek tegels zijn. Online je bestelling plaatsen gaat bij ons erg eenvoudig. Kies je aantallen, vul je gegevens in en zet je bestelling door. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je bestelling zorgvuldig en snel bij jou wordt geleverd. Wanneer online bestellen niets voor jou is, kun je kiezen om eens langs te komen in onze showroom. Daar kun je de mozaiek tegels bekijken en kun je jouw bestelling plaatsen. Niet overtuigd? Vergelijk ons assortiment, kwaliteit en prijsstelling met overige aanbieders en je zult meteen zien dat wij de beste aanbieder zijn! Ga jij binnenkort mozaiek wandtegels of mozaiek vloertegels leggen? Bekijk ook eens ons aanbod van andere type vloertegels en tegels wand

Mozaiek tegels, accentueer een wand of vloer

Wil je dat een gedeelte van de ruimte opvalt? Dan is dat een ideale klus voor de mozaiek tegels. De mozaiek tegels hebben een unieke uitstraling waardoor deze meteen opvallen. De mini tegels trekken alle aandacht. Meestal wordt er gekozen om de mozaiek matjes, tegen de wand in de keuken, tussen de aanrecht en keuken kasten te plaatsen. Zo heb je een uitstekende eindresultaat. Ook wordt er vaak gekozen om bij een toilet de mozaiek matjes tegen de wand te plaatsen van de toiletpot, Zo leg je de klemtoon ook op een gedeelte van de kamer. Bij de mozaiek tegels raden we je het aan om creatief te zijn! Welke kleur en type neem jij binnenkort? Bekijk ons aanbod online of kom langs in onze showroom.