Woonkamer

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 64

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Natural wood Almond
  Natural wood Almond
  € 34,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Natural wood Walnut
  Natural wood Walnut
  € 34,95
  2-3 weken levertijd
 3. Rover Poplar
  Keramisch parket Rover Poplar
  € 33,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Rover Oak
  Keramisch parket Rover Oak
  € 33,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Keramisch parket Oxford Roble
  Oxford Roble
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
 6. Keramisch parket Oxford Nogal
  Oxford Nogal
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
 7. Energieker Padouk White 30x121 centimeter
  Energieker Padouk White
  € 44,95
  1-3 werkdagen levertijd
 8. Energieker Padouk Nut 30x121 centimeter
  Energieker Padouk Nut
  € 44,95
  1-3 werkdagen levertijd
 9. Energieker Padouk Beige 30x121 centimeter
  Energieker Padouk Beige
  € 39,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 64

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keramisch parket voor in de woonkamer koop je op Tegels33.nl. In ons aanbod vind je keramisch parket in verschillende kleuren en soorten. Of je nou zoekt naar de houtlook tegels in visgraat vorm of in de standaard lengtes, bij ons zul je altijd slagen. De keramisch parket zorgt voor luxe en rust in je woonkamer. Daarnaast is keramisch parket in de woonkamer ideaal te leggen met vloerverwarming, zo kun je optimaal gaan genieten in de woonkamer. Weet jij al welke keramisch parket jij gaat leggen?

Keramisch parket woonkamer; natuurlijke en moderne look

Keramisch parket pas je toe in de woonkamer als je een natuurlijke sfeer wilt creëren, maar toch de voordelen van tegels wilt behouden. Daarnaast zorgt keramisch parket in de woonkamer voor een moderne uitstraling. De tegels worden nauw en haaks gelegd, wat zorgt voor een strakke en moderne look. Dit kun je met houten planken niet realiseren. Wil je de keramisch parket woonkamer als visgraat gaan leggen? Dan kan dit natuurlijk ook. Bekijk ons keramisch parket visgraat voor tegels in het juiste formaat voor visgraat! Ook kun je kiezen voor andere types zoals, keramisch parket eiken, keramisch parket grijs, keramisch parket wit. Heb je nog enige vragen over onze keramisch parket voor in de woonkamer? Bezoek eens onze showroom te Venlo waar je (op afspraak) ons assortiment kunt bekijken.

 

Waarom Tegels33?

Wij hebben ons door de jaren heen bewezen als een van de meest stabiele, kwalitatieve en eerlijke aanbieder op de tegelmarkt. Wij bieden onze klanten altijd de scherpste prijs aan. Dit neemt niet weg van de kwaliteit van ons aanbod. De tegels in ons assortiment zijn allemaal van A-merk en topkwaliteit. We staan compleet achter onze producten en verzekeren je dus ook tegels van de optimale prijs/kwaliteitverhouding. Lees meer over ons en maak kennis met Tegels33.nl. Ga jij binnenkort keramisch parket, wandtegels, terrastegels, vloertegels of andere tegels bestellen bij Tegels33?