Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Keuken

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 63

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Natural wood Almond
  Natural wood Almond
  € 34,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Natural wood Walnut
  Natural wood Walnut
  € 34,95
  2-3 weken levertijd
 3. Rover Poplar
  Keramisch parket Rover Poplar
  € 33,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Keramisch parket Oxford Roble
  Oxford Roble
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Keramisch parket Oxford Nogal
  Oxford Nogal
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
 6. Energieker Padouk White 30x121 centimeter
  Energieker Padouk White
  € 44,95
  1-3 werkdagen levertijd
 7. Energieker Padouk Nut 30x121 centimeter
  Energieker Padouk Nut
  € 44,95
  1-3 werkdagen levertijd
 8. Energieker Padouk Beige 30x121 centimeter
  Energieker Padouk Beige
  € 39,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 63

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keramisch parket voor in de keuken bestellen? Stop met zoeken en bekijk het aanbod van Tegels33.nl. Wij hebben al ons keramisch parket dat te plaatsen is in de keuken, voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze allemaal hierboven en filter eventueel op een gewenste kleur of merk. Weet jij al welke keramisch parket keuken jij gaat leggen? Bekijk of we deze in ons assortiment hebben door te zoeken met de zoekfunctie. Heb je nog enige vragen omtrent ons assortiment van keramisch parket voor in de keuken? Twijfel vooral niet om ons te contacteren. Ons klantenservice is in vorm van verschillende kanalen te bereiken. Je kunt ervoor kiezen om ons te bereiken via e-mail, live chat, per telefoon of gewoon in onze showroom.

Geen vlekken meer op je keuken vloer met keramisch parket!

Het voornaamste voordeel van keramisch parket is dat je het eenvoudig kunt schoonmaken. Vlekken op je keuken vloer van wijn of olie is geen zorg meer met keramisch parket. Wanneer er een vlek op je nieuwe keramisch parket keuken vloer komt, veeg je dit eenvoudig eraf met een doekje. Geen grondige reiniging nodig net als bij een houten vloer. Daarnaast is het ook zo dat het keramisch parket erg lang meegaat en het eenvoudig te leggen is met vloerverwarming. Zo kun je optimaal genieten van de houtlook vloertegels in jouw keuken. Tip; bekijk ook eens onze woonkamer keramisch parket en keramisch parket terras.

Welke look past bij jou?

Keramisch parket heeft tegenwoordig niet alleen de ‘standaard’ natuurlijke houtlook. Je hebt de keramisch parket in vele verschillende avontuurlijke kleuren en formaten. Zo heb je tegenwoordig dus ook bijvoorbeeld keramisch parket in kleuren zoals, keramisch parket wit, keramisch parket grijs, taupe, antraciet enzovoort. Je hebt de keuze uit vele verschillende soorten keramisch parket. Ga jij kiezen voor een trendy kleur of is de klassieke keramisch parket ideaal voor jouw keuken? Bekijk ons assortiment, want bij ons vind je het allemaal!