Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Badkamer

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 64

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Natural wood Almond
  Natural wood Almond
  € 34,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Natural wood Walnut
  Natural wood Walnut
  € 34,95
  2-3 weken levertijd
 3. Rover Poplar
  Keramisch parket Rover Poplar
  € 33,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Rover Oak
  Keramisch parket Rover Oak
  € 33,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Keramisch parket Oxford Roble
  Oxford Roble
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
 6. Keramisch parket Oxford Nogal
  Oxford Nogal
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
 7. Energieker Padouk White 30x121 centimeter
  Energieker Padouk White
  € 44,95
  1-3 werkdagen levertijd
 8. Energieker Padouk Nut 30x121 centimeter
  Energieker Padouk Nut
  € 44,95
  1-3 werkdagen levertijd
 9. Energieker Padouk Beige 30x121 centimeter
  Energieker Padouk Beige
  € 39,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 64

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keramisch parket voor in de badkamer? Ons compleet aanbod keramisch parket heeft een antislipwaarde van R9 en is dus erg goed te gebruiken voor in de badkamer. Bij het kiezen van de juiste keramisch parket hoef je je dus niet zorgen te maken over de antislipwaarde. Weet jij al welke keramisch parket badkamer jij gaat leggen? Tegels33 garandeert je het scherpst geprijsde aanbod van de allerbeste A-kwaliteit. Bekijk ons aanbod en maak een keuze!

Keramisch parket badkamer; waar ga jij het plaatsen?

Keramisch parket wordt meestal op de vloer gelegd. Maar heden ten dage is het ook erg hip om deze tegen de wand te plaatsen. Het geeft je badkamer een unieke en natuurlijk look. De serie Urban Forest van EnergieKer is een van de keramisch parket tegels die vaker tegen de wand wordt toegepast. Daarnaast hebben we ook andere series die erg mooi te plaatsen zijn tegen een wand. Bij ons ben je altijd verzekerd van het vinden van een tegel die past bij jouw interieur. Heb je hier hulp bij nodig? Geen probleem! Wij adviseren je graag over het plaatsen van de juiste tegel tegen jouw wand. Bezoek onze showroom of neem online contact met ons op! Tip; bekijk ook eens keramisch parket voor woonkamer en keramisch parket terras.

Twijfels? Wij nemen ze graag weg!

Heb je twijfels omtrent de juiste keramische parket badkamer? Wij helpen je hier graag mee. Zoals eerder aangegeven, kun je langskomen in onze showroom waar we je graag adviseren en informeren. Maar je kunt ook gebruik maken van onze online service namelijk, een proefstuk aanvragen. Wanneer je een proefstuk aanvraagt, kun je deze binnen een aantal werkdagen verwachten. Je hoeft het huis niet uit en je kunt fjin op de bank beslissen of het de juiste tegels zijn voor jou! Ook kun je meerdere tegel samples aanvragen. Wacht niet langer en maak gebruik van onze handige online service. Bekijk ook onze keramisch parket types: Keramisch parket eiken, keramisch parket visgraat, keramisch parket grijs en keramisch parket wit. Daar zie je per type meteen de tegels die leverbaar zijn!