Eiken

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 46

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Natural wood Almond
  Natural wood Almond
  € 34,95
  1-3 werkdagen levertijd
 2. Natural wood Walnut
  Natural wood Walnut
  € 34,95
  2-3 weken levertijd
 3. Keramisch parket Oxford Roble
  Oxford Roble
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
 4. Keramisch parket Oxford Nogal
  Oxford Nogal
  € 28,95
  1-3 werkdagen levertijd
 5. Merbau Roble
  Merbau Roble 23x120 centimeter
  € 23,95
  1-3 werkdagen levertijd
 6. Merbau Viejo 23x120 centimeter
  Merbau Viejo 23x120 centimeter
  € 23,95
  1-3 werkdagen levertijd
 7. Keramisch parket Cifre Oslo Taupe 23x120 centimeter
  Keramisch parket Cifre Oslo Taupe
  € 25,95
  1-3 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 46

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Keramisch parket eiken is bij ons in verschillende merken leverbaar. Het assortiment die wij je aanbieden, is nauwlijks te onderscheiden van echt hout. Wil jij dus de voordelen van tegels, met de look van hout? Dan is de keramisch parket eiken ideaal voor jou! Bij Tegels33 krijg je de beste prijs voor deze tegels en bieden we je ook nog eens alleen de allerbeste kwaliteit aan. Twijfel niet langer, bekijk ons aanbod keramisch parket eiken en kies een type die het best in jouw woning past!

 

Ons aanbod eiken keramisch parket is voorzien van Roto-print

Roto-print betekent dat je niet dezelfde print op een tegel zult tegenkomen, per elke 10-15 vierkante meter. Zo ben je ervan verzekerd dat je een authentieke houtlook creëert. Ons aanbod van keramisch parket eiken is voorzien van roto-print. Bij ons ben je dus altijd verzekerd van de allerbeste keramisch parket vloer! Ook bieden wij je uitsluitend, 1ste keus eiken keramisch parket aan, van de beste kwaliteit. Wil je ons aanbod in het echt zien? Twijfel dan niet om eens langs te komen in onze showroom. Daar hebben we verschillende tegels die je kunt bekijken, zoals keramisch parket voor terras, keramisch parket keuken, keramisch parket badkamer, diverse vloertegels en nog veel meer andere soorten tegels.

Keramisch parket eiken leggen

Keramisch parket eiken is, net als alle andere keramische parket, in verschillende stijlen te leggen. De populairste legpatronen zijn de half om half en visgraat patronen. Wanneer je wilt dat je vloer zoveel mogelijk op een authentieke houten vloer lijkt, kun je het best ervoor kiezen om keramisch parket te plaatsen in wildverband.  Dat geeft het de finishing touch, zodat het echt niet meer te onderscheiden is. Een ander voordeel van wildverband is dat je weinig snijverlies hebt, omdat je de gesneden stukken gewoon weer kunt leggen. Wij raden je aan om altijd de vloer te laten leggen door een tegelzetter, zo heb je de allermooiste eindresultaat. Welke keramisch parket eiken ga jij binnenkort leggen?