Keramisch parket

De afgelopen jaren is keramisch parket, ook wel hout tegels in de volksmond genoemd, erg populair geworden. Doordat het keramisch parket nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten vloer, is de keuze voor vele vereenvoudigt! Waarom? De vloertegels houtlook hebben, in tegestelling tot de houten vloeren, minimale onderhoud nodig en de kleurstelling blijft tientallen jaren goed. Ook is het zo dat keramisch parket geschikt is voor vloerverwarming. De 20x120 en 20x130 centimeter keramisch parket wordt het meest gekozen, omdat deze formaten overeenkomen met houten planken.

Bekijk al ons keramisch parket banner


Keramisch parket types

Keramisch parket gesorteerd per type. Bekijk onze collecties per type door hieronder op een van de categorieën te klikken. Weet je nog niet welke type je wilt? Bekijk dan al ons keramisch parket.

Keramisch parket eiken banner  Visgraat keramisch parket banner  Keramisch parket grijs banner

Keramisch parket wit


Keramisch parket voor

Keramisch parket per ruimte bekijk je hier. Wij hebben keramisch parket per ruimte voor je uit elkaar getrokken, zodat je meteen de juiste houtlook tegels vindt voor jouw ruimte. Welke ruimte ga jij binnenkort aankleden met keramisch parket?

Keramisch parket woonkamer banner  Keramisch parket keuken banner  Keramisch parket badkamer banner

Keramisch parket terras banner


Jaarlijks onderhoud van je vloer is niet meer nodig met keramiek parket

Keramiek parket is verkrijgbaar in diverse afmetingen, oppervlakte en kleurstellingen. Echter, zoals boven aan de categorie aangegeven, zijn de 20 en 30 x 120 centimeter afmetingen het populairst wegens het uiteindelijke eindresultaat. Ook is het zo dat de houten vloer nauwelijks is te onderscheiden van keramisch parket. Tegels33 biedt voor iedere budget, een geschikte variant keramisch parket aan. Het is echter alleen de vraag, welk keramisch parket pas jij binnenkort toe in je woonkamer, badkamer of terras? Wordt het keramisch parket eiken, keramisch parket visgraat, keramisch parket grijs of toch keramisch parket wit?

Wat zeggen klanten over Tegels33.nl?

Wij willen onze klanten niet alleen de allerbeste tegels aanbieden, maar ook de service is van groot belang. De klant moeten uiteindelijk met een fijn gevoel terug kunnen kijken naar zijn ervaring met ons. Dus, hoe tevreden is de gemiddelde klant met ons? Onze klanten beoordelen ons met een ruime 9 en maar liefst 98% van alle klanten bevelen ons aan! We zijn erg trots op de hoge score en dit motiveert ons tevens om door te groeien in de juiste richting.

Tegel parket voor een uitstekende ambiance

Tegel parket creëert een warme sfeer in huis, omdat het de authentieke uitstraling heeft van echt hout. Met keramiek parket is de schoonmaak van de vloer een stuk makkelijker dan bij echt hout, de keramiek parket vloer blijft kwalitatief hoog door de jaren, waar een echt houten vloer om de zoveel jaar geschuurd moet worden. Zelfs een wijnvlek kun je weken laten liggen op keramisch parket en het vervolgens afvegen, zonder dat het een vlek achterlaat. Dit in tegenstelling tot een houten vloer waar de wijn in het hout zou trekken en voor een blijvende vlek zou zorgen.

Keramische parket tegels tot wel 180 centimeter lang!

Heb jij een grotere ruimte? Bekijk dan eens onze 180 centimeter lange keramisch parket. De lange keramiek parket tegels worden tegenwoordig steeds vaker gelegd. Zo zijn ze bijvoorbeeld erg populair in woonkamers. Een mooi voorbeeld voor keramisch parket voor de woonkamer hiervan is de Nuovocorso Kauri collectie. Het unieke aan 30 x 180 centimeter van Nuovocorso is dat de vloertegels half om half te verleggen zijn. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de welbekende en al enige tijd de meest verkochte keramische parket tegels South Gold van Supergres. Deze tegels zijn ook verkrijgbaar is in de maatvoering 180 centimeter. Het half om half verleggen houdt in dat, de naad van het keramisch parket precies op de helft van volgende rij keramisch parket vloertegels te plaatsen is. Bij de overige series dient het keramisch parket op 20 á 30 centimeter van elkaar te worden verlegd.

Alle voordelen op een rijtje

Je hebt hierboven de pluspunten gelezen, en misschien ben je alweer de helft vergeten, daarom zetten we ze even voor je op een rijtje:

- Eenvoudig te onderhouden
- Nauwelijks te onderscheiden van een hout vloer
- Warme uitstraling
- Te leggen met vloerverwarming
- Lange levensduur
- Kleurvast
- Neemt geen vocht in

De hierboven genoemde punten zijn de voornamelijkste redenen waarom iedereen kiest voor een keramisch parket vloer. De parket tegels zijn overal te leggen, ook de badkamer is gewoon geschikt. Wanneer je keramisch parket gaat leggen, heb je (net als bij keramische vloertegels), voegmortel nodig. Wil je een mooie eindresultaat? kies een voegkleur die past bij je tegels. Zowel de tegellijm als voegmortel van Sopro, in ons assortiment, is hier geschikt voor! Weet jij al welke vloertegels jij binnenkort gaat leggen? Of ga je wandtegels plaatsen? Waar je ook voor kiest, maak je beslissing en bestel online bij Tegels33.nl!