Tegels33 is een van de 11 thema webwinkels van Store33 BV. Naast Tegels33.nl, hebben we dus nog 10 andere webwinkels. Een van deze webwinkels is Sanitair33.nl. Op Sanitair33 vindt je ons ruim aanbod van verschillende sanitair artikelen. Wij zijn vooral gespecialiseerd in uniek sanitair. Zo vindt je bij ons gekleurde toiletten en wastafels, hebben we vrijstaande baden van Solid Surface, trendy LED spiegels en nog veel meer andere uniek sanitair. Kortom, wanneer je een moderne badkamer wilt inrichten, ben je op Sanitair33 aan het juiste adres!

 

Solid Surface sanitair

Solid Surface is een duurzame oppervlakte die steeds vaker wordt gekozen voor in de badkamer. Solid Surface staat bekend om de mooie afwerking en de matte oppervlakte. Het materiaal is zo sterk dat het stukken dunner als keramiek kan worden verwerkt. Ook is het zo dat Solid Surface een luxueuze uitstraling heeft. Sanitair van Solid Surface op Sanitair33.nl vindt je tegen de scherpste prijs. Wij bieden toiletten, wastafels, badkamermeubels, vrijstaande baden en nog veel meer andere Solid Surface sanitair aan in ons assortiment. Welke sanitair producten ga jij binnenkort bij ons afnemen? Bekijk snel het complete aanbod en maak een keuze!

Volg onze sociale media kanalen 

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends tegels of sanitair? Of ben je een prijzenjager en wil je op de hoogte zijn van de nieuwste kortingen? Volg onze sociale media platformen om altijd op de hoogte te zijn. Daar houden we onze volgers altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen en ons nieuw assortiment. Ook kun je je inschrijven voor ons nieuwsbrief. Bij het aanmelden voor onze nieuwsbrief krijg je maandelijks (soms wekelijks) updates van onze nieuwste producten en kortingen. Waar wacht je nog op? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg al onze sociale media platformen.