Héhé, eindelijk! De lente komt er weer aan! De vogeltjes beginnen weer vrolijk te fluiten, de bloemetjes gaan bloeien en het wordt natuurlijk beter weer! Het wordt dus weer eens tijd om je tuin helemaal klaar voor de lente te maken.  

Maak je terras Lente proof!

Het is weer bijna tijd om de tuin klaar te maken voor de lente, zet je een paar nieuwe plantjes in de tuin? Of pak je eens flink uit en ga je de hele tuin verbouwen? Als we een beetje geluk hebben met het weer kan je weer lekker op je terras vertoeven in de komende tijd. Maar hoe zorg je er nu voor dat je optimaal kunt genieten van je terras? Nou, begin eens met een lenteschoonmaak. Gebruik voor je tuintegels wel het juiste onderhoudsmateriaal, zodat je optimaal kunt genieten van je tegels. Ben je toe aan iets helemaal nieuws? Kijk dan eens in ons assortiment terrastegels. Met nieuwe tegels kun je heel gemakkelijk een andere sfeer creëren in je tuin.

Mediterrane sferen in je tuin!

Met flagstones kun je heel gemakkelijk Mediterrane sferen creëren in je tuin. Met deze speelste stenen haal je een stukje buitenland in huis. Met deze flagstones zorg je voor een uniek effect, aangezien iedere steen anders is.

Kom lente inspiratie opdoen!

In onze ruime showroom kun je inspiratie op doen op het gebied van Home & Living. Zo vind je niet alleen tegels in onze showroom, maar bijvoorbeeld ook overkappingen, zonweringen en siergrind! Onze medewerkers adviseren jou graag, zodat jij jou huis helemaal klaar kunt maken voor de lente!