Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Bestel ook sanitair op Sanitair33.nl

29 mrt. 2018 18:17:47

Tegels33 is een van de 11 thema webwinkels van Store33 BV. Naast Tegels33.nl, hebben we dus nog 10 andere webwinkels. Een van deze webwinkels is Sanitair33.nl. Op Sanitair33 vindt je ons ruim aanbod van verschillende sanitair artikelen. 

Read More
Comments | Posted in Blog By Rex

De meeste badkamers in Nederland zijn betegeld met keramische tegels, en dat is natuurlijk niet zonder reden. Deze tegels zijn erg eenvoudig schoon te maken en waterdicht. Bij Tegels33 vind je keramische tegels in de meest prachtige kleuren, formaten en soorten. Veel keramische tegels zijn niet of nauwelijks van natuursteen te onderscheiden. Waar hoe vind je nu eigenlijk net die perfecte badkamertegels?

Read More
Comments | Posted in Blog By Paul Jacobs

Liever niet tuinieren?

30 apr. 2016 10:07:49

De meerderheid (51%) geeft in een onderzoek aan dat ze op zien tegen tuinieren. Een aantal redenen hiervoor zijn dat de mensen het vaak te zwaar en te tijdrovend vinden. En ik denk dat iedere liefhebber van de tuin dit kan beamen: Het gras maaien, de heg snoeien, dat vervelende onkruid wieden, ervoor zorgen dat planten de winter doorkomen, de tuin ongedierte vrij houden en je tuinmeubilair schoon houden. In Nederland schijnt het zonnetje al niet zo vaak, dus wanneer het lekker buitenweer is willen de meeste lekker genieten van de tuin in plaats van werken in de tuin.

Read More
Comments | Posted in Blog By Paul Jacobs

De lente komt eraan!

22 apr. 2016 14:04:29

Héhé, eindelijk! De lente komt er weer aan! De vogeltjes beginnen weer vrolijk te fluiten, de bloemetjes gaan bloeien en het wordt natuurlijk beter weer! Het wordt dus weer eens tijd om je tuin helemaal klaar voor de lente te maken.  

Read More
Comments | Posted in Blog By Paul Jacobs

Keramisch of natuursteen tegels?

2 apr. 2016 14:55:39

Ook bij Tegels33 merken we dat de keramische tegels steeds populairder worden. Lees onze blog hierover!

Read More
Comments | Posted in Blog By Pieter Willems