Vrijdag (23-09) tot 15:30 uur geopend en op zaterdag (24-09) is onze showroom gesloten.

Goedkope badkamertegels

Een badkamer is een belangrijke ruimte van je woning, vandaar is het ook belangrijk dat je de juiste vloer- of wandtegels gebruikt. Wil je niet teveel betalen voor je badkamertegels? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Goedkope badkamertegels vind je natuurlijk bij Tegels33! Wij bieden jou de keuze uit een geruime collectie met goedkope badkamertegels. Naast ons voordelig geprijsde standaard assortiment hebben we ook nog een speciale tegeloutlet. Vanwege onze uitstekende relatie met leveranciers uit diverse landen kunnen wij de tegels in onze outlet tegen een nog scherpere prijs aanbieden.

Badkamertegels banner

Soorten goedkope vloertegels voor je badkamer

Vloertegels zijn er in diverse soorten en maten, maar hoe weet je nu welke tegels het beste bij jouw badkamer passen?  Je kunt kiezen voor keramische vloertegels, deze tegels zijn al jaren populair. Dit komt met name door de link met de natuur. Ben je op zoek naar een karakteristieke maar toch moderne tegel? Denk dan bijvoorbeeld aan een tegelmotief met Portugese tegels. Deze tegels zijn perfect te combineren met een neutrale tegel. Ben je toch meer van de natuur? Dan kan je kiezen voor natuursteen vloertegels.

Soorten goedkope wandtegels voor je badkamer

Heb je al de vloertegels van je dromen uitgezocht bij Tegels33? Dan horen hier natuurlijk ook passende wandtegels bij. Bij Tegels33 heb je geruime keuze uit diverse soorten betegeling voor op je badkamerwand. Zo kies je bijvoorbeeld voor keramische wandtegels, welke ook goed te combineren zijn met Portugese tegels. Ben je niet zo van de keramische wandtegels? Dan kun je kiezen voor de tegelstroken of steenstrips.

Goedkope badkamertegels gemakkelijk online bestellen

Nadat je de een keuze hebt gemaakt uit ons ruime assortiment goedkope badkamertegels kun je deze gemakkelijk vanaf thuis online bestellen. Mocht je toch nog een vraag hebben over onze toilet tegels, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Onze medewerkers staan je graag te woord via de mail of per telefoon. Wil je toch de tegels eerst in het echt zien? Dan is het ook mogelijk een bezoek te brengen aan onze showroom te Venlo.